Vakantiecursus kind-hond

Zijn jullie de hele zomer thuis en willen jullie de relatie tussen jullie kind en hond versterken, geef je dan nu op voor de kind-hond cursus. Wil je kind graag helpen bij het verzorgen van de hond. Of wil je kind graag spelen met de hond? Maar loopt dit niet altijd even lekker of weet je niet hoe je dit goed kunt aanbieden?

In deze cursus zullen de kinderen meer inzicht krijgen in hoe een hond communiceert en wat hij prettig vindt en wat niet. Ze leren goed te kijken naar wat de hond hen vertelt. Ze krijgen theorie oefeningen, praktijk oefeningen en huiswerk om thuis te oefenen onder begeleiding van een volwassene. Zo leren zij samen plezier maken.

De eerste les is alleen theorie dus die dag blijven de eigen honden thuis. De overige vijf lessen gaan we ook in de praktijk aan de slag. Belangrijk is dat er ook een ouder aanwezig. De ouder luistert mee met de theorie en is tijdens de praktijkoefeningen in de buurt van eigen kind en hond. Wanneer de kinderen uitleg krijgen zullen de honden bij de ouders zijn. Zo kunnen de kinderen zonder afleiding goed naar de uitleg luisteren en daarna lekker aan de slag.

Wanneer?

Woensdagmiddag 22 juli, 29 juli, 5 augustus, 12 augustus, 19 augustus en 26 augustus van 16:00 – 17:00 uur.

Locatie

Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel, de Noord 102, 2921 AJ, Krimpen aan den IJssel.

Hoeveel plek?

Er zijn 4 plekken beschikbaar, dus meld je snel aan.

Kosten

90 euro

Heb je interesse?

Meld je dan aan door het aanmeldformulier hiernaast in te vullen en te versturen.