Je hoort erbij!

Zo thuis mogelijk opgroeien

Over mij

Mijn gezinshuis runnen is a way of live, een passie. Ik zie het niet als werk maar als onderdeel van mijn leven.

Katja van den Eijnden

Het starten van gezinshuis Runaway Bay

In 2011 ben ik gestart als weekend / vakantie gezinshuisouder bij Jeugdformaat. Dat vond ik zo leuk om te doen dat ik al snel besloot fulltime gezinshuisouder te worden.

Waar staat Runaway Bay voor

Van 2011 tot 2019 heb ik fulltime als gezinshuisouder gewerkt. In 2019 stroomde er drie kinderen vlak achter elkaar uit en stond ik voor de keuze nieuwe kinderen op te nemen of er iets anders bij te doen. Aangezien ik ook graag op een ander niveau bezig ben om wat voor de gezinshuizen te betekenen heb ik gekozen om het aantal kindplekken te verlagen en daarnaast andere werkzaamheden omtrent gezinshuis op te pakken. Zo ben ik in 2019 voor 8 uur per week begonnen als beleidsmedewerker bij de Beroepsvereniging voor Gezinshuisouders, Present 24×7. Sinds oktober 2022 ben ik ook 7 uur per week aan het werk als bestuurder van de Co-Zo. Verder hou ik er van mezelf te blijven ontwikkelen en stimuleren. Dat doe ik voornamelijk door het volgen van trainingen en deelname aan coaching, intervisie en morele beraden.

Opzoek naar net iets anders?

Maar wellicht zoek je nog net iets anders, schroom dan niet om jouw vraag te stellen. Ik denk graag buiten de kaders, om voor jou een passend pakket te maken!

Testimonials

Wil jij je ervaring met anderen delen? Stuur dan je verhaal hier je verhaal in.

Charley &  Wendy
Charley & Wendy
Runaway Bay
Lees verder
Mijn dochter van 6 is 2 jaar geleden gebeten door een Amerikaanse akita. Door deze bijt ervaring is zij heel bang geworden voor honden en dan met name grote honden. Kleintjes die veel herrie maken en springen ervaarde zij ook wel als eng. Als er een hond in de buurt kwam verstijfde ze en liep met een grote boog om een hond heen. Als er vanuit de verte een hond aankwam dan kroop ze dicht tegen me aan. Doordat het echt een belemmering werd in haar dagelijks leven, ze durfde ook niet meer af te spreken met vriendinnetjes die een hond hadden, heb ik via via contact gezocht met Katja. Katja heeft door middel van praten en plaatjes en boeken aan mijn dochter uitleg kunnen geven hoe honden denken en hoe honden reageren op situaties. Zo heeft zij een boekje waarin staat hoe je de hond kan ‘lezen’ door middel van zijn lichaamstaal. Charley is met sprongen vooruit gegaan. We hebben twee live sessies en tussendoor i.v.m corona een online sessie gedaan en verder hebben we samen geoefend met alle huiswerkopdrachten. Ze is niet meer zo bang en vindt honden steeds leuker worden. Het is geen belemmering meer in haar leven en gaat met plezier weer bij vriendinnetjes spelen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring