Op speelse wijze

aan de slag met hond en gezin

Over mij

Het doel van SpelendWijs met honden is om op speelse wijze mensen met honden te begeleiden om zo de relatie met je hond te versterken en daarmee ook het plezier dat je met elkaar kunt beleven.

Katja van den Eijnden

SpelendWijs met honden is opgericht door Katja van den Eijnden.

Ik bied hulp bij hond-kind problemen, problemen bij de opvoeding van de hond of andere problemen met je hond. Deze begeleiding is individueel en op maat. Hiervoor heb ik diverse opleidingen gevolgd en afgerond. 

Ik denk graag met je mee

Doordat ik meerdere opleidingen heb gevolgd kan ik je een veelzijdig pakket aan diensten aanbieden. Al deze diensten staan hier op de website beschreven.

Op zoek naar net iets anders?

Wellicht zoek je nog net iets anders, schroom dan niet om je vraag te stellen. Ik denk graag buiten de kaders, om voor jou een passend pakket te maken!

Testimonials

Wil jij je ervaring met anderen delen? Stuur dan je verhaal hier je verhaal in.

Charley &  Wendy
Charley & Wendy
Lees verder
Mijn dochter van 6 is 2 jaar geleden gebeten door een Amerikaanse akita. Door deze bijt ervaring is zij heel bang geworden voor honden en dan met name grote honden. Kleintjes die veel herrie maken en springen ervaarde zij ook wel als eng. Als er een hond in de buurt kwam verstijfde ze en liep met een grote boog om een hond heen. Als er vanuit de verte een hond aankwam dan kroop ze dicht tegen me aan. Doordat het echt een belemmering werd in haar dagelijks leven, ze durfde ook niet meer af te spreken met vriendinnetjes die een hond hadden, heb ik via via contact gezocht met Katja. Katja heeft door middel van praten en plaatjes en boeken aan mijn dochter uitleg kunnen geven hoe honden denken en hoe honden reageren op situaties. Zo heeft zij een boekje waarin staat hoe je de hond kan ‘lezen’ door middel van zijn lichaamstaal. Charley is met sprongen vooruit gegaan. We hebben twee live sessies en tussendoor i.v.m corona een online sessie gedaan en verder hebben we samen geoefend met alle huiswerkopdrachten. Ze is niet meer zo bang en vindt honden steeds leuker worden. Het is geen belemmering meer in haar leven en gaat met plezier weer bij vriendinnetjes spelen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring