Over mij

Katja van den Eijnden

Hoe is SpelendWijs ontstaan?

Van huis uit hebben wij altijd asielhonden gehad. Zij hebben vaak een rugzakje (met hun trauma’s uit het verleden erin), waar we rekening mee moeten houden. Maar hoe doe je dat nu op de juiste wijze? Toen Juno, met zijn hele grote rugzak, in 2015 bij ons kwam wonen, besloot ik een opleiding te gaan volgen om goed bij hem aan te kunnen sluiten. Ik wilde alles op alles zetten om hem een goed leven te geven. Juno kwam heel ziek binnen en vertoonde veel gedragingen van kennelsyndroom. Hij was heel angstig en had duidelijk nog geen positieve ervaringen in zijn leven opgedaan. Nou dat was een uitdaging die ik graag aanging. Een mooie combinatie met mijn werk als gezinshuisouder. Van de ene opleiding kwam de andere en ik dacht hoe mooi is het als ik anderen, die ook het beste met hun hond voor hebben, kan helpen! Dit was het begin van SpelendWijs met honden.

Keuzestress

Waar ben ik voor opgeleid?

Leergierigheid en brede interesse hebben ertoe geleid dat ik meerdere opleidingen gevolgd heb met betrekking tot honden. Denk hierbij aan kynologisch instructeur, kynologisch gedragsdeskundige, hond-kind specialist en begeleider angst voor honden.

Alles wat ik bied is individueel en op maat. Je kan bij mij terecht voor puppytraining, problemen bij de opvoeding van de hond, gedragsproblemen van de hond, hond-kind problematiek, een baby op komst. Maar ook als je bang bent voor honden en je hiermee om wilt leren gaan.

Bekijk het aanbod

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem een kijkje op de aanbod pagina voor informatie over Gedragsconsulten, Individuele lessen, Kind en Hond en Angst voor honden.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring